Audio Upgrade TESLA Model S, Model X en Model 3 - Car Audio BV

CARAUDIO BV
CARAUDIO BV
for fanatics
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud

Audioupgrade voor de Tesla Model S, Model X en Model 3
Speciaal voor de Tesla Model S, Model X en Model 3 leveren wij op maat gemaakte audio upgrade pakketten. Na het vervangen van de speakers, het toevoegen van een versterker(s), een subwoofer en een DSP (digitale sound processor), zult u zeker verrast zijn van de aangename weergave. De versterker is opgebouwd met de modernste technieken, waardoor deze veel vermogen levert tegen een laag stroomverbruik. Tijdens de werkzaamheden worden er geen zichtbare aanpassingen aan het interieur gedaan. De nieuwe speakers worden op de originele locaties gemonteerd. Ter bevordering van de weergave worden er bij alle Tesla audioupgrade pakketten dempingmatten aangebracht. Vele Tesla`s hebben wij voorzien van mooie audioupgrade pakketten, waardoor wij grote expertise hebben mbt. het demonteren van het interieur van uw Tesla, het op de juiste wijze monteren van de audio componenten en het afregelen van de audio upgrade zodat u met de mooiste beleving naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Naar welk genre muziek u luistert, onze audio upgrade pakketten zullen u verbazen.

Ontdek onze Tesla audioupgrades
Onze Tesla audioupgrades bestaan uit topklasse componenten en zijn in de praktijk getest. De speakers worden op de originele speakerlocaties gemonteerd, waarbij wij deze locaties voorzien van speciaal ontwikkelde dempingmatten om de weergave optimaal te krijgen. De versterkers die wij monteren in Tesla`s zijn opgebouwd met de nieuwste technieken en leveren veel vermogen tegen een (relatief) laag stroomverbruik.
Speakers
Wij werken uitsluitend met speakermerken die een grote meerwaarde leveren en die zich continu blijven ontwikkelen waardoor deze merken van meerwaarde zijn in uw Tesla. Wij monteren de speakers op de originele locaties. Om er zeker van te zijn dat de nieuwe speakers topprestaties leveren, brengen wij dempingmatten aan op en in de speaker locaties van uw Tesla.

Versterkers
Wij gebruiken bij onze Tesla audioupgrades versterkers die een groot vermogen leveren tegen relatief laag stroomverbruik. Deze versterkers zijn opgebouwd met de meest moderne technieken. Door de kleine afmetingen zijn de versterkers mooi weg te werken achter een paneel. De ingangsgevoeligheid van de versterkers is geschikt voor de originele Tesla headunit.
Digitale Sound Processor (DSP)
Wij geven absoluut de voorkeur aan een DSP. Een DSP bestaat uit een 30 bands EQ, een electronisch crossover en een tijdsvertragingsmodule. Middels de DSP kunnen wij de weergave van de audioupgrade aanpassen aan de akoestiek van uw Tesla.
Woofers
Warme bas klanken vinden wij belangrijk in de weergave een audioupgrade. Daarom gebruiken wij graag woofers in onze audioupgrade systemen en kunnen wij behuizingen fabriceren die in loze ruimtes in de kofferruimte geplaats worden. Welke maat woofer en het aantal woofers die wij in uw audioupgrade verwerken wordt bepaald door uw smaak en hetgeen u wilt.
Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.

06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud