Audio Upgrade TESLA Model S, Model X en Model 3 - Car Audio BV

CARAUDIO BV
CARAUDIO BV
for fanatics
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Tesla Model S, Model X en Model 3 audio upgrade
Vele Tesla`s hebben wij voorzien van goed klinkende audio upgrade pakketten. Hierdoor hebben wij grote expertise mbt. het demonteren en het weer monteren van het interieur van uw Tesla, het op de juiste wijze monteren van de audio componenten en het afregelen van de audio upgrade. Naar welk genre muziek u luistert, onze audio upgrade pakketten zullen u verbazen.

Ontdek onze Tesla audio upgrades
Kies en klik op uw Tesla uit onderstaande modellen.

Duidelijk advies en vaste prijs afspraak
Wij helpen u graag met het maken van de juiste keus. Open en transparant communiceren wij met u. Dit doen wij niet omdat u dat van ons verwacht, maar omdat wij dit zelf willen. Vooraf wordt er met u besproken wat wij gaan doen, hoe wij het gaan doen en voor welke vaste prijs wij het gaan doen. Verrassingen achteraf voor u zijn hierdoor uitgesloten.

2 jaar volledige garantie op product en onze montage
Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Hierdoor geven wij op onze audio upgrades de originele fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie op de producten is 2 jaar en gaat in op de dag van de montage in uw auto, bestelauto, camper en boot. Op onze montage geldt ook een garantietermijn van 2 jaar.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud