TESLA audio upgrade voor Model 3 SR/SR+ - Car Audio BV

CARAUDIO BV
CARAUDIO BV
for fanatics
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Tesla Model 3 audio upgrade
Rijdt u in een Tesla Model 3 en bevalt het originele Tesla audiosysteem u niet, dan hebben wij de oplossing voor u. Door grondig research hebben wij de verbeterpunten van het originele Tesla audiosysteem in de Model 3 in kaart gebracht. Met deze verbeterpunten in gedachte hebben wij audio upgrade pakketten samengesteld die het audiosysteem in uw Tesla Model 3 naar een hoger niveau tillen.


TESM3-1 audio upgrade
Alleen geschikt voor het standaard Tesla Model 3 audiosysteem.

Alleen geschikt voor het standaard Tesla Model 3 SR/SR+ audiosysteem. Met TESM3-1 audio upgrade wordt de weergave van de bastonen enorm verbeterd. Aan het originele Tesla Model 3 audiosysteem wordt een 25 cm woofer toegevoegd. Voor deze woofer hebben wij speciaal voor de Tesla Model 3 een pasklare wooferbehuizing ontwikkeld. De wooferbehuizing past netjes in de "trunk" onder de afdekplaat. Hierdoor wordt de wooferbehuizing aan het zicht onttrokken en is de trunk nog (boven de afdekplaat) volledig bruikbaar. Met de TESM3-1 audio upgrade wordt naast de pasklare wooferbehuizing een 4 kanaals versterker toegevoegd. Deze 4 kanaals versterker stuurt de pasklare wooferbehuizing aan en de originele af fabriek gemonteerde speakers die in de beide achterportieren gemonteerd zijn. Middels een speciale filtertechniek worden de tweeters die in de beide voorportieren gemonteerd zijn aangesloten op de Tesla headunit.

Voor wie is audio upgrade TESM3-1 de juiste keuze
Vindt u de muziek teveel vanaf de voorzijde in uw Tesla komen en mist u het gevoel van midden in de muziek te zitten en wilt u meer diepe lage bastonen in uw Tesla, dan is onze TESM3-1 audio upgrade voor u de juiste keuze.

De prijs van audio upgrade TESM3-1
Wij bieden onze audio upgrade TESM3-1 aan voor € 1650,- inclusief BTW en montage. De montage gebeurt uiterst nauwkeurig en zeer professioneel. Wij geven u daarom ook 2 jaar volledige garantie op de producten en op onze montage. De duur van de montage is 1 dag.


TESM3-2 audio upgrade

Alleen geschikt voor het standaard Tesla Model 3 SR/SR+ audiosysteem. Met TESM3-2 audio upgrade heeft u in basis dezelfde verbeteringen als met audio upgrade TESM3-1. Bij TESM3-2 wordt er niet één 4 kanaals versterker toegevoegd aan uw huidige Tesla Model 3 SR/SR+ audiosysteem, maar twee 4 kanaals versterkers.  Met de TESM3-2 audio upgrade wordt de weergave van de bastonen verbeterd door toevoeging van onze pasklare wooferbehuizing met een 25cm woofer. Een 4 kanaals versterker stuurt de pasklare wooferbehuizing aan. Naast de wooferbehuizing stuurt deze 4 kanaals versterker ook de originele Tesla speakers in de beide achterportieren aan. Waar bij audio upgrade TESM3-1 de originele Tesla tweeters middels een speciale filtertechniek worden aangesloten op de Tesla headunit, worden bij audio upgrade TESM3-2 de voorin gemonteerde originele Tesla speakers aangestuurd door een tweede toegevoegde 4 kanaals versterker. De tweede 4 kanaals versterker stuurt de dashboardspeakers (L+R), de tweeters in de beide voorportieren en de midwoofers die ook in de beide voorportieren gemonteerd zijn.

Voor wie is audio upgrade TESM3-2 de juiste keuze
Audio upgrade TESM3-2 is uitstekend geschikt voor de Tesla rijder die op zoek is naar meer en strakkere bastonen, meer "midden in de muziek" beleving wilt ervaren en naar meer totale volume snakt. Door de tweede 4 kanaals versterker toe te voegen verhogen wij de beschikbare watt`s waardoor het bij hogere volumes ook lekker genieten is.

Wat is de prijs voor audio upgrade TESM3-2
Wij bieden onze audio upgrade TESM3-2 aan voor € 2250,- inclusief BTW en montage. De montage gebeurt uiterst nauwkeurig en zeer professioneel. Wij geven u daarom ook 2 jaar volledige garantie op de producten en op onze montage. De duur van de montage is 1 dag.


TESM3-3 audio upgrade

Alleen geschikt voor het standaard Tesla Model 3 SR/SR+ audiosysteem. Kiest u voor onze TESM3-3 audio upgrade dan kiest voor een top audio upgrade voor uw Tesla Model 3 SR/SR+. De originele Tesla dashboard fullrange speakers (L+R) worden vervangen door midrange speakers waarvan de weergave open en natuurlijk te noemen is. De originele Tesla tweeters in de beide voorportieren worden vervangen door zijdezacht klinkende tweeters en niet onbelangrijk worden de originele Tesla midwoofers in de beide voorportieren vervangen door 20 cm midwoofers. Om deze 20cm midwoofers optimaal te laten klinken worden er in de beide voorportieren speciaal ontwikkelde dempingmatten aangebracht. Door gebruik te maken van deze dempingmatten worden de resonanties in het plaatwerk omlaag gebracht waardoor deze nagenoeg niet meer merkbaar zijn binnen het audiospectrum. Om het nieuwe speaker set goed aan te sturen wordt er gebruik gemaakt van een 4 kanaals versterker met een total vermogen van 320 watt. De voorkanalen van de 4 kanaals versterker stuurt de midrange speakers en de tweeters aan. De achterkanalen van de 4 kanaals versterker stuurt de 20 cm midwoofers in de beide voorportieren aan. Een tweede 4 kanaals versterker wordt toegevoegd aan het Tesla Model 3 SR/SR+ audiosysteem en deze 4 kanaals versterker stuurt de originele Tesla speakers in de beide achterportieren aan en de pasklare wooferbehuizing met de 25cm woofer.

Voor wie is audio upgrade TESM3-3 de juiste keuze
In tegenstelling tot onze Tesla audio upgrades TESM3-1 en TESM3-2 is audio upgrade TESM3-3 ontwikkeld voor de Tesla Model 3 SR/SR+ rijder die graag wilt luisteren naar een frontstage. Dit houdt in dat 80% van de audio weergave in uw Tesla Model 3 SR/SR+ vanaf de voorzijde komt en 20% van de weergave vanaf de achterzijde. Hiermee wordt een "live" optreden zo veel mogelijk nagebootst. Door de originele Tesla (voor) speakers te vervangen door onze speakers klinkt de weergave vanaf de voorzijde in uw Tesla Model 3 SR/SR+ zeer dynamisch en natuurlijk. De weergave vanaf de achterzijde in uw Tesla Model 3 SR/SR+ dient als aanvulling op de frontstage. Het fundament in de weergave wordt gegeven door de pasklare wooferbehuizing die zorgt voor de aanvulling van de diepe bastonen. TESM3-3 audio upgrade heeft een staging die staat als een huis en een weergave die zeer aangenaam klinkt. De terechte keuze voor de audio liefhebber.

Wat is de prijs van audio upgrade TESM3-3
Wij bieden onze audio upgrade TESM3-3 aan voor € 2950,- inclusief BTW en montage. De montage gebeurt uiterst nauwkeurig en zeer professioneel. Wij geven u daarom ook 2 jaar volledige garantie op de producten en op onze montage. De duur van de montage is 2 dagen.


TESM3-4 audio upgrade

Geschikt voor Tesla Model 3 standaard en premium audiosystemen. Onze TESM3-4 en TESM3-5 audio upgrade pakketten zijn speciaal samengesteld voor het verbeteren van de audio weergave van het Tesla premium audiosysteem. Wij zijn ons ervan bewust dat het Tesla premium audiosysteem voor velen heel aangenaam klinkt, en dat is ook zo. Echter horen wij wel van audio liefhebbers met een premium audiosysteem dat men in het begin de audio weergave goed vindt maar naar mate er langer geluisterd wordt de audio weergave toch te verbeteren valt. En deze mening delen wij, waardoor wij ons TESM3-4 en TESM3-5 audio upgrade pakketten hebben in de markt hebben gezet. De originele Tesla dashboard fullrange speakers (L+R) worden vervangen door midrange speakers waarvan de weergave open en natuurlijk te noemen is. De originele Tesla tweeters in de beide voorportieren worden vervangen door zijdezacht klinkende tweeters en niet onbelangrijk worden de originele Tesla midwoofers in de beide voorportieren vervangen door 20 cm midwoofers. Om deze 20cm midwoofers optimaal te laten klinken worden er in de beide voorportieren speciaal ontwikkelde dempingmatten aangebracht. Door gebruik te maken van deze dempingmatten worden de resonanties in het plaatwerk omlaag gebracht waardoor deze nagenoeg niet meer merkbaar zijn binnen het audiospectrum. Om de nieuwe speakers goed aan te sturen wordt er gebruik gemaakt van twee 4 kanaals versterkers en een mono versterker, met een totaal vermogen van 980 watt (RMS). De 4 kanaals versterkers sturen de midrange speakers in het dashboard, de tweeters in de voorportieren, de midwoofers in de voorportieren en de speakers in de achterportieren aan. De mono versterker stuurt een 25cm woofer in een pasklare wooferbehuizing aan.

Voor wie is audio upgrade TESM3-4 de juiste keuze
TESM3-4 is ontwikkeld voor de Tesla Model 3 rijder/ster, met een Tesla premium audiosysteem, die graag wilt luisteren naar een mooie frontstage waarbij de plaatsing van de instrumenten en de zang vol dynamiek wordt weergegeven. Dit houdt in dat 80% van de audio weergave in uw Tesla vanaf de voorzijde komt en 20% van de weergave vanaf de achterzijde. Hiermee wordt een "live" optreden zo veel mogelijk nagebootst. Door de originele Tesla (voor) speakers te vervangen door onze speakers klinkt de weergave vanaf de voorzijde in uw Tesla zeer aangenaam. De weergave vanaf de achterzijde in uw Tesla Model 3 SR/SR+ dient als aanvulling op de frontstage. Het fundament in de weergave wordt gegeven door de pasklare wooferbehuizing die zorgt voor de aanvulling van de diepe bastonen. TESM3-4 audio upgrade heeft een staging die staat als een huis met een audio weergave waar u graag naar luistert. De terechte keuze voor de audio liefhebber.

Wat is de prijs van audio upgrade TESM3-4
Wij bieden onze audio upgrade TESM3-4 aan voor € 3750,- inclusief BTW en montage. De montage gebeurt uiterst nauwkeurig en zeer professioneel. Wij geven u daarom ook 2 jaar volledige garantie op de producten en op onze montage. De duur van de montage is 2,5 dagen.


TESM3-5 audio upgrade

Geschikt voor Tesla Model 3 standaard en premium audiosystemen. Bij ons TESM3-5 audio upgrade pakket wordende originele Tesla dashboard fullrange speakers (L+R) vervangen door 10cm midrange speakers waarvan de weergave open en natuurlijk te noemen is. De originele Tesla tweeters in de beide voorportieren worden vervangen door zijdezacht klinkende 20mm tweeters en niet onbelangrijk worden de originele Tesla midwoofers in de beide voorportieren vervangen door 16.5cm midwoofers. Om deze 16.5cm midwoofers optimaal te laten klinken worden er in de beide voorportieren speciaal ontwikkelde dempingmatten aangebracht. Door gebruik te maken van deze dempingmatten worden de resonanties in het plaatwerk omlaag gebracht waardoor deze nagenoeg niet meer merkbaar zijn binnen het audiospectrum. Om de nieuwe speakers goed aan te sturen wordt er gebruik gemaakt van twee 4 kanaals versterkers en een mono versterker, met een totaal vermogen van 1600 watt (RMS). De 4 kanaals versterkers sturen de 10cm midrange speakers in het dashboard, de 20mm tweeters in de voorportieren, de 16.5cm midwoofers in de voorportieren en de speakers in de achterportieren aan. De mono versterker stuurt een 25cm woofer, met een vermogen van 750 watt (RMS), in een pasklare wooferbehuizing aan. Naast dat de versterkers van hoge kwaliteit zijn verschilt ons TESM3-5 audio upgrade pakket zich doordat wij een DSP(digital sound processor) hebben toegevoegd. Wij zijn hierdoor in staat de kwaliteit van de audio weergave in te regelen aangepast aan het interieur van uw Tesla Model 3. Absoluut een "state of art" audio upgrade pakket.   

Voor wie is audio upgrade TESM3-5 de juiste keuze
TESM3-5 hebben wij in de markt gezet voor de audio liefhebber die de audio weergave in zijn/haar Tesla Model 3 superieur wilt upgraden zonder restricties aan kwaliteit. Met de grootste aandacht is TESM3-5 ontwikkeld en wordt met attentie voor detail gemonteerd en ingeregeld. U geniet tijdens uw autoritten met groot plezier van de audio weergave. Gegarandeerd.

Wat is de prijs van audio upgrade TESM3-5
Wij bieden onze audio upgrade TESM3-5 aan voor € 5750,- inclusief BTW en montage. De montage gebeurt uiterst nauwkeurig en zeer professioneel. Wij geven u daarom ook 2 jaar volledige garantie op de producten en op onze montage. De duur van de montage is 3 dagen.

Inbouw in onze professionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de inbouw in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor inbouw bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw Tesla, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij inbouw op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.

Meer informatie
Heeft u na het lezen van deze pagina vragen of wilt u een afspraak maken voor de levering en montage van een audio upgrade dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en het maken van een afspraak via e-mail.

06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud