Audio upgrade Tesla Model 3 - Car Audio BV

CARAUDIO BV
CARAUDIO BV
for fanatics
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Tesla Model 3 audio upgrade pakketten
Rijdt u in een Tesla Model 3 en bevalt het originele Tesla audiosysteem u niet, dan heeft Caraudio BV de oplossing voor u. Door grondig research zijn de verbeterpunten van het originele Tesla audiosysteem in de Model 3 in kaart gebracht. Met deze verbeterpunten in gedachte zijn de onderstaande audio upgrade pakketten samengesteld waarmee het originele audiosysteem in uw Tesla Model 3 naar een hoger niveau wordt getild.
TESM3-Xfire audio upgrade
Het TESM3-Xfire audio upgrade pakket bestaat uit een 16,5cm subwoofer in een kleine gepoorte behuizing welke in de trunk in het opbergvak onder het afdekpaneel geplaatst wordt. De subwoofer is klein, echter de prestaties zijn groot. Dit komt mede door de gepoorte behuizing waarin de subwoofer gemonteerd is. Voor deze subwoofer behuizing geldt de uitspraak "less space, more bass". De subwoofer behuizing wordt onzichtbaar weggewerkt en uw totale ruimte boven de afdekplaat in uw trunk blijft bruikbaar. Een 4 kanaals versterker wordt toegevoegd die de originele Tesla speakers in de beide achterportieren gaat aansturen en de subwoofer behuizing in de trunk. Na de montage van deze audio upgrade zult u midden in de muziek zitten doordat de achterspeakers meer volume geven en van een stevige basklank gaan genieten.

Prijs: € 1375,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
Pasklare wooferbehuizing ontworpen en vervaardigd door CaraudioBV
Caraudio BV is specialist in pasklare oplossingen. Voor de Tesla Model 3 heeft Caraudio BV speciaal een subwoofer behuizing ontworpen en fabriceert deze in eigen huis. Er wordt gebruik gemaakt van een 25 cm subwoofer die in combinatie met de pasklare behuizing garant staat voor stevige en diepe basklanken. De pasklare behuizing wordt onder de afdekplaat in de trunk van uw Tesla geplaatst. Door de vorm van de behuizing blijft er nog ruimte over voor bijvoorbeeld uw laadkabel. Doordat de behuizing keurig onder de afdekplaat past wordt deze aan het zicht onttrokken.

TESM3-1 audio upgrade
Tesla Model 3 audio upgrade TESM3-1
Met TESM3-1 audio upgrade wordt de weergave van de bastonen enorm verbeterd. Aan het originele Tesla Model 3 audiosysteem wordt een 25 cm woofer toegevoegd. Voor deze woofer hebben wij speciaal voor de Tesla Model 3 een pasklare wooferbehuizing ontwikkeld. De wooferbehuizing past netjes in de "trunk" onder de afdekplaat. Hierdoor wordt de wooferbehuizing aan het zicht onttrokken en is de trunk nog (boven de afdekplaat) volledig bruikbaar. Met de TESM3-1 audio upgrade wordt naast de pasklare wooferbehuizing een 4 kanaals versterker toegevoegd. Deze 4 kanaals versterker stuurt de pasklare wooferbehuizing aan en de originele af fabriek gemonteerde speakers die in de beide achterportieren gemonteerd zijn. Middels een speciale filtertechniek worden de tweeters die in de beide voorportieren gemonteerd zijn aangesloten op de Tesla headunit.

Prijs: € 1650,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio

TESM3-2 audio upgrade
Tesla Model 3 audio upgrade
Bij TESM3-2 worden twee 4 kanaals versterker toegevoegd aan uw huidige Tesla Model 3 audiosysteem. Met de TESM3-2 audio upgrade wordt de weergave van de bastonen verbeterd door toevoeging van onze pasklare wooferbehuizing met een 25cm woofer. De twee 4 kanaals versterkers sturen de originele Tesla speakers in de beide voorportieren aan, de originele Tesla speakers links en rechts in het dashboard, de originele Tesla speakers in de beide achterportieren en de toegevoegde 25 cm subwoofer die in een op maat vervaardigde behuizing in de kofferruimte, uit het zicht onder de afdekplaat, gemonteerd wordt.

Prijs: € 2350,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio

TESM3-3 audio upgrade
Professionele audio upgrade Tesla Model 3
Kiest u voor de TESM3-3 audio upgrade van Caraudio BV dan kiest voor een zeer aangenaam klinkende audio upgrade voor uw Tesla Model 3. De originele Tesla dashboard fullrange speakers (L+R) worden vervangen door midrange speakers waarvan de weergave open en natuurlijk te noemen is. De originele Tesla tweeters in de beide voorportieren worden vervangen door zijdezacht klinkende tweeters en niet onbelangrijk worden de originele Tesla midwoofers in de beide voorportieren vervangen door 20 cm midwoofers. Om deze 20cm midwoofers optimaal te laten klinken worden er in de beide voorportieren speciaal ontwikkelde dempingmatten aangebracht. Door gebruik te maken van deze dempingmatten worden de resonanties in het plaatwerk omlaag gebracht waardoor deze nagenoeg niet meer merkbaar zijn binnen het audiospectrum. Om de nieuwe speakers goed aan te kunnen sturen wordt er gebruik gemaakt van twee 4 kanaals versterker met een totaal vermogen van 640 watt.

Prijs: € 3250,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 2 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESM3-4 audio upgrade
CaraudioBV audio upgrade Tesla Model 3
Voor de audio liefhebbers heeft Caraudio BV het TESM3-4 audio upgrade pakket samengesteld. De originele Tesla dashboard fullrange speakers (L+R) worden vervangen door midrange speakers waarvan de weergave open en natuurlijk te noemen is. De originele Tesla tweeters in de beide voorportieren worden vervangen door zijdezacht klinkende tweeters en niet onbelangrijk worden de originele Tesla midwoofers in de beide voorportieren vervangen door stevig klinkende midwoofers. Om deze midwoofers optimaal te laten klinken worden er in de beide voorportieren speciaal ontwikkelde dempingmatten aangebracht. Door gebruik te maken van deze dempingmatten worden de resonanties in het plaatwerk omlaag gebracht waardoor deze nagenoeg niet meer merkbaar zijn binnen het audiospectrum. De nieuwe speakers worden aangestuurd door twee 4 kanaals versterker met een totaal vermogen van 640 watt. Een digitale sound processor (DSP) wordt de hele audio upgrade afgestemd aan het interieur van uw Tesla. Hierdoor bent u verzekerd van een mooi en evenwichtige audio weergave in uw Model 3.

Prijs: € 4150,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 3 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio

06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud