Audio upgrade Tesla Model 3 - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Audio upgrade voor Tesla Model 3
Rijdt u in een Tesla Model 3 en bevalt het originele Tesla audiosysteem u niet, dan heeft Caraudio BV de oplossing voor u. Door grondig research zijn de verbeterpunten van het originele Tesla audiosysteem in de Model 3 in kaart gebracht. Met deze verbeterpunten in gedachte zijn de onderstaande audio upgrade pakketten samengesteld waarmee het originele audiosysteem in uw Tesla Model 3 naar een hoger niveau wordt getild. CaraudioBV heeft vele Tesla`s voorzien van een mooie audio upgrade, waardoor uw Tesla bij CaraudioBV in deskundige handen is.
TESM3-SUB-REAR audio upgrade

Het TESM3-SUB-REAR audio upgrade pakket bestaat uit een 25cm subwoofer in een, speciaal voor de Tesla Model 3 ontworpen, subwooferbehuizing. De subwooferbehuizing is door CaraudioBV op maat ontworpen en wordt in eigen werkplaats vervaardigd. De subwooferbehuizing wordt onzichtbaar geplaatst in de opbergruimte onder de afdekplaat in de trunk. De totale ruimte boven de afdekplaat in uw trunk blijft volledig bruikbaar. Een 4 kanaals versterker wordt toegevoegd en gaat de originele Tesla speakers in de beide achterportieren aansturen en de subwooferbehuizing. Na de montage van dit audio upgrade pakket zult u ervaren dat u midden in de muziek zit doordat de achterspeakers meer volume gaan geven, aangevuld met de stevige "punch" van de 25cm subwoofer.

TESM3-SUB-REAR bestaat uit:
- 25 cm subwoofer
- 520 watt versterker
- Op maat vervaardigde behuizing
- Aansturing originele achterspeakers

Prijs: € 1695,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio


TESM3-1 audio upgrade

Bij het TESM3-1 audio upgrade pakket worden tweeters achter de spiegeldriehoeken in de beide voorportieren geplaatst. In het dashboard worden de originele Tesla linker en rechter breedband speakers vervangen door midrange speakers. Hierdoor worden de midrange frequenties mooi rustig weergegeven. In de beide voorportieren worden originele Tesla speakers vervangen door krachtige 20cm midbas speakers. Een vier kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd voor meer power en controle over de speakers. In de voorportieren worden dempingmatten aangebracht zodat de midbas speakers hun optimale krachtige klank weergeven. Middels een nauwkeurige afstelling van de DSP is het genieten van de nieuwe audioweergave.

TESM3-1 bestaat uit:
- 2.9cm softdome tweeters
- 10 cm pasklare midrange speakers
- 20cm midbas speakers
- 520watt versterker
- Digitale Sound Processor

Prijs: € 1895,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESM3-2 audio upgrade

Het TESM3-2 audio upgrade pakket bestaat uit het plaatsen van transparant klinkende tweeters in de beide voorportieren achter de spiegeldriehoeken. In het dashboard vervangen wij de originele Tesla linker en rechter breedband speakers door midrange speakers. De midrange frequenties worden daardoor mooi rustig weergegeven. In de beide voorportieren worden originele Tesla speakers vervangen door krachtige 20cm midbas speakers. Voor een strakke weergave van de bastonen wordt een subwooferbehuizing met een 10 inch subwoofer in de trunk onder de afdekplaat gemonteerd. Een vijf kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd voor de juiste controle over de speakers en de subwoofer. In de voorportieren worden dempingmatten aangebracht zodat de midbas speakers hun optimale krachtige klank weergeven. Middels een nauwkeurige afstelling van de DSP is het genieten van de nieuwe audioweergave.

TESM3-2 bestaat uit:
- 2.9cm softdome tweeters
- 10 cm pasklare midrange speakers
- 20cm midbas speakers
- 10 inch subwoofer
- 530watt versterker
- Digitale Sound Processor

Prijs: € 2195,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1,5 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESM3-3 audio upgrade

Het TESM3-3 audio upgrade pakket bestaat uit het plaatsen van transparant klinkende tweeters in de beide voorportieren achter de spiegeldriehoeken. In het dashboard vervangen wij de originele Tesla linker en rechter breedband speakers door midrange speakers. De midrange frequenties worden daardoor mooi rustig weergegeven. In de beide voorportieren worden originele Tesla speakers vervangen door krachtige 20cm midbas speakers. Voor een strakke weergave van de bastonen wordt een subwooferbehuizing met een 10 inch subwoofer in de trunk onder de afdekplaat gemonteerd. Een vier kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd voor de juiste controle over de speakers. Een extra mono versterker van 540watt stuurt de 10 inch subwoofer aan. In de voorportieren worden dempingmatten aangebracht zodat de midbas speakers hun optimale krachtige klank weergeven. Middels een nauwkeurige afstelling van de DSP is het genieten van de nieuwe audioweergave.

TESM3-3 bestaat uit:
- 2.9cm softdome tweeters
- 10 cm pasklare midrange speakers
- 20cm midbas speakers
- 10 inch subwoofer
- 520watt versterker
- 540watt sub versterker
- Digitale Sound Processor

Prijs: € 2995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 2 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud