Beter geluid in TRUCK - CaraudioBV

CARAUDIO BV
for fanatics
Ga naar de inhoud
Beter geluid in TRUCK
Echte muziekbeleving
Altijd onderweg, maar dan wel met een lekker stukje muziek. CaraudioBV heeft audio upgrade pakketten speciaal voor trucks leverbaar. Versterkers aangepast op 24volt, speakers met groot dynamisch bereik en subwooferbehuizingen voor de warme klanken.
Speciaal voor u
CaraudioBV ontwerpt audio upgrades die naadloos aansluiten aan uw wensen. Wilt u met luid volume en diepe bassen luisteren naar uw muziek of wilt u met rustig volume naar de mooiste klank van uw muziek luisteren, CaraudioBV monteert de audio upgrade die bij u past.
Elk merk en type
CaraudioBV monteert in elk merk en type truck mooie audio upgrades. De audio upgrades bestaan uit het plaatsen van nieuwe speakers, het toevoegen van versterker(s) en het toevoegen van een subwooferbehuizing.
Top kwaliteit
CaraudioBV levert meerdere audio merken. Stuk voor stuk topmerken. Welk audiomerk u kiest, met veel plezier luistert u naar uw muziek.
Creatieve montage
CaraudioBV verzorgt de montage op maat. Wilt u extra aanpassingen aan uw interieur gedaan hebben, CaraudioBV regelt dit voor u. U wenst en CaraudioBV realiseert.
Voor meer informatie
Heeft u interesse in een audio upgrade?. Voor het geven van passende informatie en prijs komt CaraudioBV graag met u in contact via e-mail.
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

06-30 95 35 55
Terug naar de inhoud