Audio verbeteren in uw VRACHTWAGEN - CaraudioBV

CARAUDIO BV
for fanatics
Ga naar de inhoud
Beter geluid in VRACHTWAGEN
Echte muziekbeleving
Altijd onderweg, maar dan wel met een lekker stukje muziek. CaraudioBV heeft audio upgrade pakketten speciaal voor trucks leverbaar. Versterkers aangepast op 24volt, speakers met groot dynamisch bereik en subwooferbehuizingen voor de warme klanken.
Audio Upgrade die bij u past
De audio upgrades van CaraudioBV voldoen altijd aan uw wensen. Wilt u met luid volume en diepe bassen luisteren naar uw muziek of wilt u met rustig volume naar de mooiste klank van uw muziek luisteren, CaraudioBV monteert de audio upgrade die bij u past.
Elk merk en type
In elk merk en type vrachtwagen monteert CaraudioBV mooi klinkende audio upgrades. De audio upgrades bestaan uit het plaatsen van nieuwe speakers, het toevoegen van versterker(s) en het toevoegen van een subwooferbehuizing.
Top kwaliteit
Diverse audiomerken heeft CaraudioBV in haar assortiment. Stuk voor stuk topmerken. Welk audiomerk u kiest, met veel plezier luistert u naar uw muziek.
Creatieve montage
De montage wordt op maat gedaan, exact zoals u dat wenst. Wilt u extra aanpassingen aan uw interieur gedaan hebben, CaraudioBV regelt dit voor u. U wenst en CaraudioBV realiseert.
Voor meer informatie
Heeft u interesse in een audio upgrade?. Voor het geven van passende informatie en prijs komt CaraudioBV graag met u in contact via e-mail of bericht of telefoon.
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01

Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

06-30 95 35 55
Terug naar de inhoud