Audio upgrade Tesla Model X - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Tesla Model X audio upgrade

TESMX-1 audio upgrade pakket
Het TESMX-1 audio upgrade pakket is ontwikkeld om het Tesla standaard audiosysteem op en top te laten klinken. De originele Tesla tweeters in de A-stijlen worden vervangen door nieuwe, zuiver en natuurlijk klinkende tweeters. In de beide voorportieren worden de originele Tesla midrange speakers vervangen door 16,5 cm midbas speakers. Deze speakers leveren een solide punch zoals u dat van een hoogwaardige speaker mag verwachten. In het dashboard worden mooi open klinkende 8,7 cm midrange speakers gemonteerd. Deze speakers dragen bij tot zuivere midrange frequenties waarin oa. hout instrumenten en de stem voorkomen. De bastonen worden stevig weergegeven door een woofer die in een gepoorte behuizing is gemonteerd. Door de kleine afmetingen van de behuizing kan deze onder het afdekpaneel in de kofferruimte worden geplaatst. Een 5 kanaals versterker zorgt voor de controle en de power in de audio weergave. Het hart van dit audio upgrade pakket is de DSP processor waarmee de totale audio weergave aan het interieur van uw Model S aangepast wordt.

Prijs: € 3950,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 2 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESMX-2 audio upgrade pakket
Het TESMX-2 audio upgrade pakket is ontwikkeld om het Tesla premium audiosysteem te verbeteren. De originele Tesla tweeters in de A-stijlen, de originele Tesla midrange speakers in het dashboard, de originele Tesla midbas speakers in de beide voorportieren en de originele Tesla woofer die rechts in de kofferruimte is gemonteerd worden alle vervangen. Er worden 2 versterkers en een DSP processor toegevoegd aan het originele Tesla audiosysteem. Bent u niet overtuigd van uw huidige Tesla premium audiosysteem en zoekt u een krachtig en een dynamisch audiosysteem dan is TESMX-2 absoluut een audio upgrade voor u.

Prijs: € 4950,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 3 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: premium Tesla audio
Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.

06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud