Audio verbeteren in uw LAMBORGHINI - CaraudioBV

CARAUDIO BV
for fanatics
Ga naar de inhoud
Beter geluid in Lamborghini
CaraudioBV is bekend met het upgraden van het af-fabriek audiosysteem in de Lamborghini. Zowel het standaard audiosysteem als het BOSE audiosysteem is voor CaraudioBV bekend terrein. Door originele speakers te vervangen, woofers, versterkers en een Digitale Sound Processor (DSP) toe te voegen is CaraudioBV in staat om uw Lamborghini om te toveren tot een concertzaal. Naar welk muziekgenre u luistert, de audio upgrades van CaraudioBV verrassen u zeker. Alle componenten zijn van hoge kwaliteit. De montage gebeurt uiterst nauwkeurig en alle componenten worden uit het zicht gemonteerd.

Voor de Lamborghini Urus heeft CaraudioBV een zeer goed klinkende audio upgrade beschikbaar. Voor de overige modellen van Lamborghini wordt uw audio upgrade pakket in overleg met u samengesteld.
Dynamisch klinkende speakers
CaraudioBV heeft ruime ervaring met het monteren van een goed klinkende audio upgrade in de Lamborghini URUS. Op een zeer professionele wijze worden de huidige speakers verwijderd en de nieuwe, uiteraard beter klinkende, speakers gemonteerd. Voorin uw URUS monteert CaraudioBV een drie weg speakersysteem. De tweeters worden op de originele locaties in het dashboard geplaatst. De midrange en midbas speakers worden in de beide voorportieren gemonteerd. In de portieren worden resonantie dempende matten aangebracht. Door deze dempingmatten is er minder kleuring van de speakers. Het resultaat is een rustig en warm klinkende audioweergave. In de B-stijl en de achterportieren worden tweeters en midbas speakers geplaatst. Alle speakers worden keurig achter de originele speakerroosters geplaatst.
Speciaal vervaardigde subwooferbehuizing
In de kofferruimte onder de afdekplaat wordt een op maat vervaardigde subwooferbehuizing geplaatst. Door de geringe hoogte onder de afdekplaat in de kofferruimte wordt er gebruik gemaakt van 2 stuks 16,5cm subwoofers. Een speciaal berekende subwooferbehuizing zorgt ervoor dat het volume en de diepgang van de bastonen zeer goed is.
Versterkers en een DSP worden toegevoegd
Het hart van de audio upgrade zijn de versterkers en de DSP. Een custom made paneel wordt vervaardigd om de versterkers en de DSP te kunnen monteren. Door gebruik te maken van een Digitale Sound Processor (DSP) wordt de audioweergave secuur ingeregeld en aangepast aan uw smaak. De versterkers en de DSP worden onder het afdekpaneel in de kofferruimte in uw Lamborghini URUS geplaatst. Alle componenten zijn aan het zicht onttrokken en u kunt uw kofferuimte boven de afdekplaat volledig blijven gebruiken.
LAM-DSP-1 audio upgrade
LAM-DSP-1 bestaat uit:
- 16,5cm subwoofer (2x)
- 16,5cm midbas speakers (4x)
- 8,7cm midrange speakers (2x)
- 2,5cm tweeters (4x)
- 1900watt totaal vermogen
- digitale sound processor
- dempingmatten
Prijs: € 14995,- incl.BTW
Inbouwduur: 5 dagen
Garantie: 2 jaar op product
Geschikt voor:
- 5 zits Lamborghini URUS
- Standaard audio
- BOSE audio
Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Voor een duidelijk en vrijblijvend advies, een heldere prijsopgave of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via telefoon (06-30 95 35 55) of via e-mail.


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01

Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

06-30 95 35 55
Terug naar de inhoud