Audiosystemen voor boot en jacht - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Genieten op het water van uw favoriete muziek
Varen met muziek op de achtergrond of varen met het volume van een housparty, wij ontwerpen, leveren en monteren een audiosystemen die bij u past. Met het grootste plezier vaart u over de mooie wateren, mede door de dynamische weergave van uw favoriete muziek. Wij leveren marine producten die speciaal ontworpen zijn voor gebruik op boten. Ons asssortiment bestaat uit marine radio`s, marine speakers en marine versterkers.


Audiosystemen voor sloepen

Vele sloepen hebben wij voorzien van een audiosysteem. Deze audiosystemen ontwerpen wij voor u op maat. Geen sloep is hetzelfde evenals de wensen van de eigenaar. Op deze sloep hebben wij speakers en een versterker gemonteerd. De versterker is te bedienen via een smartphone en een bedieningpaneel. Middels audiostreaming is de muziek te beluisteren. In het dashboard is de bediening van het audiosysteem gemonteerd. De speakers zijn centraal gemonteerd zodat iedereen aan boord van de mooie weergave kan genieten tijdens een warme zomerdag.
Uiterst secuur monteren wij uw audiosysteem
Wij begrijpen dat u alleen vakmensen aan uw boot wilt laten werken. Met de grootste passie monteren wij de voor u op maat geadviseerde audiosysteem. Wij doen er alles aan om u te laten genieten van een mooie weergave. Omdat wij overtuigd zijn van onze vakkennis en kwaliteit geven wij 2 jaar garantie op de produkten en onze montage. Wij zijn de vakmensen die u zoekt.

Spectaculaire weergave op uw boot

Hoe een audiosysteem op een boot te monteren is ons zeker bekend. Wij vervaardigen op maat gemaakte panelen om uw speakers te kunnen monteren. De panelen bekleden wij in stijl van het interieur. De versterkers worden vaak gemonteerd in de ruimte uit het zicht. Als bron kiezen onze klanten vaak voor een luxe headunit waarmee via bluetooth verbinding de muziek van een smartphone beluisterd wordt. Voor haarscherp film kijken met een indrukwekkende geluidsweergave zijn wij ook uw partner. Graag gaan wij met u om de tafel zitten om samen met u uw audio/video systeem te ontwerpen en te monteren.
Wij zijn specialist in "custom" montage

Wij zijn gespecialiseerd in fabricage van custom made speakerpanelen, versterkerpanelen en woooferbehuizingen. Op de foto is te zien hoe wij een simpele speaker hebben vervangen voor een zeer dynamisch klinkende speaker in een handgemaakt speakerpaneel. Om het paneel aan te passen aan het interieur van de boot is deze bekleedt met skai in een matchende kleur. De eigenaar is uiterst tevreden over het resultaat, zowel de look als de sound.
Meer informatie
Doordat er veel variaties zijn qua boten op de markt zijn, is het voor ons ondoenlijk om een prijs te vermelden bij de producten. Vooral de wensen qua audioupgrade verschilt per klant. Dit vinden wij leuk en vinden het een uitdaging u hierin te adviseren. Wij komen graag met u in contact en geven de voorkeur aan informatie verstrekking en prijsopgave via e-mail.

06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud