Audio Upgrade Mercedes - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Audio upgrade voor Mercedes
Voor Mercedes hebben wij 4 audio upgrade pakketten samengesteld. U kunt kiezen uit een audio upgrade pakket waarbij wij op een eenvoudige professionele wijze uw audio weergave in uw Mercedes verbeteren tot een audio upgrade waarbij wij alle originele Mercedes speakers vervangen door mooi klinkende speakers en een 8 kanaals versterker met DSP processor toevoegen aan uw standaard Mercedes audio systeem. Voor een luisteraar die "gewoon" wilt genieten van een mooie audio weergave tot aan een luisteraar die precies weet wat hij/zij wilt horen kunnen wij dienen met onze expertise.

Mercedes MB-BLGZ audio upgrade

Is uw Mercedes af fabriek voorzien van een standaard Mercedes audio systeem en wilt u de audio weergave van uw audio systeem eenvoudig en doeltreffend verbeteren dan is ons Mercedes MB-BLGZ audio upgrade pakket is goede keuze. Wij vervangen bij ons MB-BLGZ audio upgrade pakket de originele Mercedes breedband speakers, die in de beide voorportieren (*) gemonteerd zijn, door een set midrange speakers. Mercedes monteert bij haar standaard audio systeem geen tweeters in de beide voorportieren. Er is wel een locatie aanwezig maar deze zijn niet voorzien van tweeters. Wij monteren bij ons MB-BLGZ audio upgrade pakket extra softdome tweeters (*). Deze tweeters, en de midrange speakers, zorgen voor een heldere en aangename weergave van de midden en hoge tonen. Onder het dashboard bij de voeten, achter het tapijt, heeft Mercedes aan de passagierszijde een 16,5 cm speaker gemonteerd. Deze gebruikt Mercedes om de lage tonen weer te geven. In de praktijk klinkt deze originele 16,5 cm Mercedes speaker erg vlak en rommelig, en levert deze speaker zeker geen "punch". De originele 16,5 cm Mercedes speaker vervangen wij bij ons MB-BLGZ audio upgrade pakket door een 20 cm woofer. Naast het vervangen door onze 20 cm woofer monteren wij aan de bestuurderszijde nog een extra 20 cm woofer. Doordat onze woofers groter zijn en doordat wij 2 woofers monteren in uw Mercedes kunt u zeker genieten van volle en diepe bastonen met een heerlijke "punch". Voor genoeg kracht in en controle over de audio weergave voegen wij een 4 kanaals versterker toe. Door gebruik van moderne technieken is deze 4 kanaals versterker naadloos te koppelen uw standaard Mercedes audio systeem. De versterker wordt keurig uit het zicht gemonteerd.

(*) C klasse Coupe en Cabrio uitgezonderd.

MB-BLGZ audio upgrade bestaat uit:
- 20cm midbas speakers
- 10cm midrange speakers
- 2.6cm tweeters
- 4 kanaals versterker

Prijs: € 1395,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Mercedes audio


Mercedes MB-DSP audio upgrade

Ons audio upgrade pakket MB-DSP is in basis gelijk aan audio upgrade pakket MB-BLGZ. Daar waar audio upgrade MB-BLGZ voldoet voor degene die mooie midden en hoge tonen wilt hebben in de audio weergave aangevuld met strakke bastonen, hebben wij ons MB-DSP audio upgrade pakket samengesteld voor de luisteraar die toch iets kritischer is met betrekking tot de audio weergave en de plaatsing van het klankbeeld. Door gebruik te maken van een DSP processor kunnen wij de audio weergave in uw Mercedes goed inregelen zodat deze zeer aangenaam en prettig wordt om naar te luisteren. Weet u hoe u de audio weergave in uw Mercedes wilt hebben dan raden wij u ons MB-DSP audio upgrade pakket zeker aan.

MB-DSP audio upgrade bestaat uit:
- 20cm midbas speakers
- 10cm midrange speakers
- 2.6cm tweeters
- 4 kanaals versterker
- DSP processor

Prijs: € 1895,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Mercedes audio


Mercedes MB-SIGNATURE audio upgrade

Het MB-SIGNATURE audio upgrade pakket onderscheidt zich ten opzichte van onze bovenstaande audio upgrade pakketten doordat er gebruik gemaakt wordt van high-end midrange speakers en high-end tweeters uit de SIGNATURE lijn. Onze basis gedachte tijdens het samenstellen van dit audio upgrade pakket was een uiterst nette en natuurlijke weergave van de midden en hoge tonen. Om dit te realiseren monteren wij bij ons MB-SIGNATURE audio upgrade pakket SIGNATURE midrange speakers en tweeters in de beide voorportieren (*). Alle componenten waaruit deze high-end midrange speakers en high-end tweeters zijn opgebouwd dragen bij tot een fantastische weergave. Om de basweergave op niveau te krijgen monteren wij bij ons MB-SIGNATURE 2 stuks 20 cm woofers. Deze worden geplaatst bij de voeten, achter het tapijt, aan de bestuurderszijde en aan de passagierszijde. Voor de kracht in en controle over de audio weergave voegen wij een 4 kanaals versterker en een DSP processor toe aan uw originele standaard Mercedes audio systeem. Door onze deskundige wijze waarop wij de DSP processor voor u inregelen, samen met de SIGNATURE speakers, gaat u genieten van een mooi stuk muziek tijdens uw autoritten.

(*) C klasse Coupe en Cabrio uitgezonderd.

MB-SIGNATURE audio upgrade bestaat uit:
- 20cm midbas speakers
- high end midrange speakers
- high end tweeters
- 4 kanaals versterker
- DSP processor

Prijs: € 2295,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 1,5 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Mercedes audio

Mercedes MB-STEG audio upgrade

Wilt u alle speakers in uw Mercedes laten vervangen door kwalitatief hoogstaande exemplaren en wilt u deze nieuwe exemplaren laten aansturen door een 8 kanaals versterker met een ingebouwde DSP processor dan kiest u voor ons MB-STEG audio upgrade pakket. Uw standaard Mercedes audiosysteem eruit en ons MB-STEG audio upgrade erin. Alle speakers zijn vervaardigd voor gebruik in uw Mercedes, pasklaar en hoog van kwaliteit. Hoog in kwaliteit qua fabricage en hoog in kwaliteit qua audio weergave. Bent u op zoek naar een topklasse audio upgrade dan is ons MB-STEG audio upgrade echt iets voor u.

MB-STEG audio upgrade
bestaat uit:
- 20cm midbas speakers
- 10cm midrange speakers
- 2.6cm tweeters
- 10cm center speaker
- 10cm surround speakers
- 8 kanaals DSP versterker

Prijs: € 2795,- inclusief BTW en montage
Inbouwduur: 2 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Mercedes audio

Geschikt voor
C-Klasse Limousine W205 / Bouwjaar 2
C-Klasse Estate S205 / Bouwjaar 2014>
E-Klasse Limousine W213 / Bouwjaar 2016>
E-klasse Estate S213 / Bouwjaar 2016>
E-Klasse Coupe C238 / Bouwjaar2017>
E-Klasse Cabriolet A238 / Bouwjaar 2017>
GLC X253 / Bouwjaar 2015>
GLC Coupé C253 / Bouwjaar 2015>

Inbouw in onze professionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de inbouw in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor inbouw bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw Mercedes, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij inbouw op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.


Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.

06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud