Audio Upgrade Mercedes - Car Audio BV

CARAUDIO BV
CARAUDIO BV
for fanatics
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Mercedes Car Audio Inbouw Auto Versterkers Auto Subwoofers Autospeakers
Car Audio upgrade voor uw Mercedes
Het verbeteren van het car audio systeem in een moderne Mercedes vergt enige kennis. Standaard luidsprekers passen simpelweg niet in de bestaande, complex vormgegeven speakerlocaties. Wij hebben een pasklare car audio oplossing speciaal voor uw Mercedes samengesteld.
Speciaal voor uw Mercedes
Op de originele speakerlocaties in de portieren monteren wij speciaal ontwikkelde en pasklare midrange speakers. Als aanvulling worden er op de bestaande locaties in de voorportieren extra softdome tweeters gemonteerd. Het standaard Mercedes audiosysteem maakt gebruik van één 16,5 cm woofer. Wij monteren twee 20cm woofers. Een vier kanaals versterker zorgt voor een krachtige en gecontroleerde weergave.
Geschikt voor
C-Klasse Limousine W205 / Bouwjaar 2014 >
C-Klasse Estate S205 / Bouwjaar 2014 >
E-Klasse Limousine W213 / Bouwjaar 2016 >
E-klasse Estate S213 / Bouwjaar 2016 >
E-Klasse Coupe C238 / Bouwjaar2017 >
E-Klasse Cabriolet A238 / Bouwjaar 2017 >
GLC X253 / Bouwjaar 2015 >
GLC Coupé C253 / Bouwjaar 2015 >
Pasvorm Subwoofers
Onze  subwoofers zijn niet alleen groter, ze zijn ook hoger belastbaar. Daardoor worden de lage tonen accuraat weergegeven en met een veel groter dynamisch bereik. Of u nu luistert naar snelle beats, een drumsolo of een basgitaar, de lage tonen blijven in naadloze harmonie  met de rest van de muziek. De woofers passen naadloos op de originele lokaties in de voetenruimte van uw Mercedes.
Mercedes Inbouw Car Audio Auto Versterkers Auto Subwoofer Autospeakers
Extra tweeters op originele locatie
Het ontbreken van tweeters is de zwakte van het standaard audio systeem van Mercedes. De tweeters passen zonder aanpassingen in de standaard openingen en zorgen voor een sprankelende, gedetailleerde weergave van de hoge tonen.
Mercedes Midrange Car Audio Inbouw Auto Versterkers Auto Subwoofer Autospeakers
Solide midrange speakers
De af fabriek gemonteerde breedbandspeakers worden vervangen door pasklare midrangespeakers. Zonder aanpassingen te maken worden deze midrangespeakers op de originele locaties in de portieren gemonteerd. De helderheid van de stemmen en intrumenten is groot en in combinatie met de extra tweeters geniet u van een ruimtelijke weergave.

Mercedes Car Audio Woofer Inbouw Auto Versterkers Auto Subwoofers Autospeakers
Subwoofers in de voetenruimte
De moderne Mercedes heeft in de voetenrumte bij de bestuurderszijde en bij de passagierszijde speakerlocaties. Mercedes monteert vaak één 16,5 cm subwoofer. Wij demonteren deze originele Mercedes woofer en daarvoor in de plaats gaan wij twee 20cm subwoofers inbouwen. Dus een grotere subwoofer en nog twee stuks ook. Dit zorgt voor een mooi fundament in de weergavevan uw muziek.
Inbouw in onze profesionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de inbouw in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor minbouw bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw Mercedes, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij inbouw op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.
Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.

06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud