Audio Upgrade BMW - Car Audio BV

CARAUDIO BV
CARAUDIO BV
for fanatics
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
BMW AudioUpgrades
Inbouw van een prachtige audio upgrade in uw BMW
Vele BMW audio upgrade pakketten hebben wij geleverd en gemonteerd tot volle tevredenheid van onze klanten. De montage en afstelling wordt uiterst secuur en met respect voor uw BMW gedaan. Er zijn diverse audio upgrade pakketten leverbaar. Deze pakketten zijn door ons team in de praktijk beproefd. Kiest u voor een BMW audio upgrade pakket van CaraudioBV dan bent u verzekerd van een geweldige weergave in uw BMW.

Uw voordelen op een rijtje
Wij stellen speciaal voor u uw unieke audio upgrade samen. Door aandachtig te luisteren naar wat uw wensen zijn kunnen wij u een audio upgrade aanbieden die bij u past. Dat weten wij zeker. De montage en afregeling van de audio upgrade doen wij naar uw volle tevredenheid. Vele BMW`s hebben wij voorzien van mooie audio upgrades. BMW maakt rijden geweldig, wij maken uw sound geweldig.

Onze audio upgrades bieden u de volgende voordelen:
* Meer dynamiek
* Hogere belastbaarheid
* Minder vervorming
* Betere en vollere basweergave
* Meer detaillering in de midden en hoge tonen

Geschikt voor de volgende BMW`s
1-serie (E81, E82, E87, E88, F20, F21)
2-serie (F22, F45, F46)
3-serie (E90, E91, E92, E93, F30, F31, F32, F33, F34)
4-serie (F36 Gran Coupe, F82, F83)
5-serie (E60, E61, F10, F11, G30)
5-serie GT (F07)
6-serie (E63, F06, F12, F13)
X1 (E84, F48)
X3 (E83, F25)
X4 (F26)
X5 (E70, F15)
X6 (E71, F16)

Voor de 3 serie (E46), de 5 serie (E39), de 7 serie (E38) en de Z4 (E85, E86  en E89) hebben wij ook speciale audio pakketten ontwikkeld.

Geweldige weergave in uw BMW
Merendeel van onze klanten hebben de standaard BMW audio in hun BMW. Dit basisset klinkt erg mager, slecht weergave van de hoge tonen en weinig dynamiek. In basis vervangen wij de originele speakers in de beide voorportieren. Deze vervangen wij voor een mooi klinkend midrange speakerset die op de originele locaties gemonteerd worden. Wij monteren naast de nieuwe midrangespeakers ook extra een set tweeters. De tweeters worden gemonteerd in de originele BMW tweeterlijsten die wij bij onze lokale BMW dealer bestellen. In de beide voorportieren brengen wij, ter verbetering van de weergave, dempingmatten aan. De 16,5cm speakers die onder de beide voorstoelen zijn gemonteerd worden verwijderd en daar voor in de plaats worden 20cm woofers geplaatst. Dit zorgt voor een geweldige verbetering van de basweergave. Om een krachtige en gecontroleerde weergave te krijgen monteren wij een meerkanaals versterker. Wij monteren alle componenten uit het zicht. Aan het interieur van uw BMW worden geen veranderingen doorgevoerd. Alle speakers worden geplaatst op de originele locaties en achter de originele roosters.

Wij leveren al een BMW audio upgrade vanaf 1195,- inclusief BTW en montage. Onze audio upgrades zijn geschikt voor de BMW standaard audio en de BMW premium audio.
Inbouw in onze profesionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de inbouw in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor minbouw bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw BMW, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij inbouw op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.


Meer detaillering in de midden en hoge tonen
Nieuwe midrange speakers en extra tweeters worden er gemonteerd bij een BMW audio upgrade. De tweeters worden gemonteerd in originele tweeterlijstren die bij onze lokale BMW dealer besteld worden. Alleen als uw BMW uitgevoerd is met het standaard BMW audiosysteem is dit van toepassing. Heeft u het BMW premium audiosysteem, dan worden de originele tweeters vervangen. De tweeterlijsten zijn dan aanwezig in uw BMW.
Betere en vollere basweergave
Dat is wat wij garanderen na de montage van een BMW audio upgrade. De standaard gemonteerde 16,cm speakers vervangen wij voor krachtige 20 cm woofers. Met een maximaal vermogen van 160watt bent u verzekerd van een plezierig stukje laag in uw muziek. In de locaties waar de woofers gemonteerd worden, onder de beide voorstoelen, worden speciaal ontwikkelde dempingmatten aangebracht. Hierdoor klinken de bas tonen velen malen strakker.
Minder vervorming, meer dynamiek
Bij elke BMW audio upgrade wordt een meerkanaals versterker toegevoegd. Uw winst is minder vervorming en meer dynamiek. Dit komt omdat onze versterkers de kracht hebben om uw muziek, op een lekker volume, goed weer te geven. Ook de controle over de speakers is geweldig veel beter. De versterker wordt veelal keurig weggewerkt achter of onder een paneel in de kofferruimte van uw BMW.
Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.

06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud