Car Audio inbouw in uw auto-camper en boot - Car Audio BV

CARAUDIO BV
CARAUDIO BV
for fanatics
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Top kwaliteit audio upgrade in uw auto
Met mooi klinkende speakers, dynamische versterkers en krachtige subwoofers monteren wij een car audio upgrade waar u blij van wordt. Hoe uw audio upgrade er uit gaat zien wordt bepaald door uw wensen. Uw wensen staan bij ons centraal tijdens het samenstellen van uw car audio upgrade. Wij kennen onze producten en weten welk product goed past bij uw voorkeur. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste audio upgrade. Naast het juiste ontwerp van uw car audio upgrade, monteren wij deze uiterst professioneel en met volledige garantie van 2 jaar.

Professioneel gemonteerd
Vele klanten hebben wij mogen helpen met ons advies. Inderdaad, ons advies, geen gelikt verkooppraatje. Wij vinden u uniek, u heeft uw eigen beleving van muziek en daar passen wij uw car audio upgrade op aan. Wij geven u gewoon een duidelijk en eerlijk advies. Naast ons advies zijn wij specialist in de inbouw van uw car audio upgrade. Dit doen wij vanaf onze oprichting in 1984.

Wij hebben aan de start gestaan van het car audio tijdperk in Nederland. Begonnen met het leveren en inbouwen van autoradio`s, auto antennes en autospeakers. In die tijd werden auto`s niet geleverd met een hifi installatie, een autoradio en speakers waren veelal een optie. Doordat wij deze markt interessant vonden en nog steeds vinden, zijn wij in die markt gedoken en hebben ons gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen en inbouwen van geluidsystemen in auto`s, campers en boten. Om de juiste kennis over caraudio te krijgen zijn er vele seminars gevolgd. Vooral in de USA hebben wij seminars bijgewoond om aan de top te komen en waar wij vandaag de dag nog steeds tot behoren.

Door onze passie en inzet zijn wij wie wij nu zijn, een bedrijf met een enorme ervaring in car audio. Door deze ervaring monteren wij op een zeer professionele wijze de car audio producten in alle merken en type auto`s. Van oldtimer tot youngtimer, van brandstof aangedreven auto`s tot elektisch aangedreven auto`s. Naast auto`s hebben wij ook de expertise om uw camper en uw boot te voorzien van een op maat ontworpen audio- en video systeem.

Welke audio upgrade kiezen?
Een audio systeem in de auto bestaat grofweg uit speakers, subwoofers en versterkers. Uiteraard ook een autoradio unit, maar deze benoemen wij niet omdat in de moderne auto de af-fabriek autoradio unit als basis wordt gebruikt voor onze car audio upgrades. Steeds vaker is de af-fabriek radio unit niet te vervangen omdat deze een deel uitmaakt van het dashboard.

Wat zijn de stappen die u kunt nemen met betrekking tot het upgraden van de audioweergave in uw auto? U kunt kiezen uit een:

Speaker Upgrade:
Het vervangen van uw originele af-fabriek gemonteerde speakers.
Woofer Upgrade:
Het vervangen of toevoegen van een subwoofer (meerdere subwoofers).
Versterker Upgrade:
Het toevoegen van een versterker (meerdere versterkers) met of zonder DSP.
Totale Audio Upgrade:
Het vervangen van (alle) speakers, het vervangen of toevoegen van woofer(s) en het toevoegen van versterker(s) met of zonder DSP.

Welke Upgrade voor u van toepassing is hangt af waarover u nu ontevreden bent met betrekking tot de huidige audioweergave in uw auto. Wij adviseren u graag via telefoon of via de e-mail. Langskomen aan ons adres is uiteraard mogelijk, laat het ons even weten dat u een bezoek wilt plannen. Doordat wij ook op locatie monteren zijn wij niet altijd aanwezig.

Uw voordelen:
  • Verbeteren van het geluid in uw auto aan de hand van uw wensen
  • Vervangen van luidsprekers met behoud van de originele look van uw interieur, een groot pluspunt bij lease auto`s
  • Integratie van subwoofers waarbij deze onzichtbaar zijn geplaatst, bijvoorbeeld onder de stoel(en) of in de kofferruimte
  • Toevoegen van versterkers met ingebouwde DSP waarmee de weergave aangepast wordt aan uw smaak en interieur
  • Indien gewenst een op maat gemaakte montage (wooferbehuizing, portierpanelen ect)
  • 2 jaar volledige garantie op product en montage
  • Vaste prijs vooraf met u afgesproken

Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud