Audio upgrade LAMBORGHINI URUS - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Audio upgrade voor Lamborghini URUS
CaraudioBV is bekend met het upgraden van het af-fabriek audiosysteem in uw Lamborghini URUS. Zowel het standaard audiosysteem als het BOSE audiosysteem in uw Lamborghini URUS is voor CaraudioBV bekend terrein. Door originele speakers te vervangen, woofers, versterkers en een Digitale Sound Processor (DSP) toe te voegen is CaraudioBV in staat om uw Lamborghini URUS om te toveren tot een concertzaal. Naar welk muziekgenre u luistert, de audio upgrades van CaraudioBV zullen u zeker verrassen. Alle componenten die CaraudioBV gebruikt zijn van hoge kwaliteit. De montage gebeurt uiterst nauwkeurig en alle componenten worden uit het zicht gemonteerd.

Onze audio upgrades bieden u de volgende voordelen

* Meer dynamiek
* Hogere belastbaarheid
* Minder vervorming
* Betere en vollere basweergave
* Meer detail in midden en hoge tonen
* Speaker montage op originele locaties
* Professionele montage
* 2 jaar volledige garantie

Nieuwe speakers in uw Lamborghini URUS
CaraudioBV heeft ruime ervaring met het monteren van een goed klinkende audio upgrade in de Lamborghini URUS. Op een zeer professionele wijze worden de huidige speakers verwijderd en de nieuwe, uiteraard beter klinkende, speakers gemonteerd. Voorin uw URUS monteert CaraudioBV een drie weg speakersysteem. De tweeters worden op de originele locaties in het dashboard geplaatst. De midrange en midbas speakers worden in de beide voorportieren gemonteerd. In de portieren worden resonantie dempende matten aangebracht. Door deze dempingmatten is er minder kleuring van de speakers. Het resultaat is een rustig en warm klinkende speakerset. In de B-stijl en de achterportieren worden tweeters en midbas speakers geplaatst. Alle speakers worden keurig achter de originele speakerroosters geplaatst.


Upgrade speakerset achter de originele roosters in de Lamborghini URUS

Speciaal vervaardigde subwooferbehuizing
In de kofferruimte onder de afdekplaat wordt een op maat vervaardigde subwooferbehuizing geplaatst. Door de geringe hoogte onder de afdekplaat in de kofferruimte wordt er gebruik gemaakt van 16,5cm subwoofer(s). Een speciaal berekende subwooferbehuizing zorgt ervoor dat het volume en de diepgang van de bastonen zeer goed is.


Subwoofer in een speciaal vervaardigde subwooferbehuizing in de kofferruimte onder de afdekplaat

Versterkers en een DSP worden toegevoegd
Het hart van de audio upgrade zijn de versterkers en de DSP. Een custom made paneel wordt vervaardigd om de versterkers en de DSP te kunnen monteren. Door gebruik te maken van een Digitale Sound Processor (DSP) wordt de audioweergave secuur ingeregeld en aangepast aan uw smaak. De versterkers en de DSP worden onder het afdekpaneel in de kofferruimte in uw Lamborghini URUS geplaatst. Alle componenten zijn aan het zicht onttrokken en u kunt uw kofferuimte boven de afdekplaat volledig blijven gebruiken.


De versterkers en de DSP geplaatst op een custom made paneel in de kofferruimte


Alle componenten zijn aan het zicht onttrokken


Lamborghini URUS audio upgrade


Lamborghini URUS audio upgrade bestaat uit:
- 16,5cm subwoofer (2x)
- 16,5cm midbas speakers (4x)
- 8,7cm midrange speakers (2x)
- 2,5cm tweeters (4x)
- 1900watt totaal vermogen
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 8995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 5 dagen
Garantieperiode: 2 jaar

Geschikt voor:
- 5 zits Lamborghini URUS
- Standaard audio
- BOSE audio
Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Voor een duidelijk en vrijblijvend advies, een heldere prijsopgave of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via telefoon (06-30 95 35 55) of via e-mail.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud