Audio Upgrade BMW G21 - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
BMW 330i Touring (G21) met Audison audio upgrade
CaraudioBV heeft in de BMW 330i Touring (G21) een goed klinkende BMW-DSP-3 audio upgrade gemonteerd bestaande uit speakers en versterker met DSP van het merk Audison. Bij Audison staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat is exact de reden waarom CaraudioBV met het merk Audison werkt. De componenten van Audison zijn met preciesie gefabriceerd en elk component is getest alvorens deze de fabriek verlaat. Elk product van Audison is van een eigen serienummer voorzien, zodat de fabrikant altijd terug kan vinden op welke datum het betreffende component is gefabriceerd en wie het product op de juiste werking heeft getest. Door deze strenge eindcontrole is de kwaliteit van het merk Audison gewaarborgd.

De Audison audio upgrade in de BMW 330i bestaat uit het toevoegen van Audison APBMW T1 tweeters in de beide voorportieren. Om de tweeters te kunnen plaatsen zijn er bij de lokale BMW dealer originele BMW tweeterlijsten besteld. In de beide voorportieren zijn de orignele BMW breedbandspeakers vervangen door de Audison APBMW M4E midrange speakers. Onder de beide voorstoelen hebben de originele BMW woofers plaats gemaakt voor de Audison APBMW S8-2 woofers. Alle speakers zijn op de originele locaties en uit het zicht gemonteerd. Een Audison AP-4.9Bit versterker met ingebouwde DSP stuurt de nieuwe Audison speakers aan.

Audison APBMW T1 tweeters

Audison APBMW T1 tweeters zijn gemonteerd in de originele BMW tweeterlijsten

Doordat de BMW afgeleverd is met het standaard BMW audio systeem zijn er geen tweeters aanwezig in de beide voorportieren. Voor een mooie audioweergave zijn tweeters nodig. CaraudioBV heeft originele BMW tweeterlijsten besteld en deze inclusief de Audison APBMW T1 tweeters in de beide voorportieren geplaatst. De originele look is behouden gebleven en de hoge tonen worden door de Audison 2.9cm soft dome tweeters keurig en op een rustige wijze weergegeven.

Audison APBMW M4E midrange speakers

Audison APBMW M4E midrange speakers in de beide voorportieren. Het unieke serienummer is goed zichtbaar op de speaker

In de beide voorportieren zijn de BMW breedband speakers vervangen door de Audison APBMW M4E midrange speakers. In combinatie met de Audison tweeters hebben deze midrange speakers een muzikale en plezierige audio weergave. Alle frequenties boven de 100Hz worden strak en lineair weergegeven. Dit is mede te danken aan de dempingmatten die aangebracht zijn.


Audison APBMW M4E midrange speakers keurig achter het originele BMW roosters in de voorportieren

Audison APBMW S8-2 20cm woofers

Audison APBMW S8-2 20cm woofers in de originele behuizingen onder de voorstoelen

De originele BMW woofers onder de beide voorstoelen zijn vervangen door de Audison APBMW S8-2 20cm woofers. De Audison woofers geven krachtige en gecontroleerde bastonen weer in de BMW. Waar de originele BMW woofer rommelig klinken, is de audioweergave van de Audison strak en een genot om naar te luisteren.


Audison APBMW S8-2 woofers onder het originele roosters

Audison AP4.9 Bit vierkanaals versterker met DSP


Audison AP4.9 Bit versterker gemonteerd aan de linkerzijde in de kofferruimte

Voor genoeg power en de juiste aansturing van de nieuw gemonteerde Audison speakers in deze 330i heeft CaraudioBV de AP4.9Bit vierkanaals versterker van Audison toegevoegd. De AP4.9Bit stuurt de tweeters en midrangespeakers aan in de beide voorportieren en tevens de 20cm woofers onder de beide voorstoelen. CaraudioBV heeft de versterker aan de linkerzijde in de kofferruimte in de 330i geplaatst onder de afdekplaat. Hierdoor wordt de versterker aan het zicht onttrokken.


De Audison AP4.9Bit versterker onder de afdekplaat en aan het zicht onttrokken

DSP processor voor de juiste audioweergave

De audioweergave is ingeregeld met behulp van Audison software op een laptop

De AP4.9Bit versterker is voorzien van een DSP processor. Met behulp van de Audison software en een laptop heeft CaraudioBV de audioweergave in deze BMW 330i deskundig en vol dynamiek ingeregeld. Tijdens het inregelen houdt CaraudioBV altijd de wensen van de eigenaar/eigenaresse voor ogen. Het gaat om de beleving van klanten tijdens het luisteren naar de door CaraudioBV gemonteerde audio upgrade. Dat is de missie van CaraudioBV.CaraudioBV is specialist in audio upgrades voor ieder type BMW. Vele BMW`s heeft CaraudioBV mogen voorzien van een zeer goed klinkende audio upgrade. Meer informatie over de BMW audio upgrade pakketten>>>>06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud